Σάββατο, Ιουλίου 28, 2018

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ! Μόλις 5 ψήφους πήρε το ψήφισμα υπέρ Φανουράκη, που υπέγραψαν…16! Πήγαν για μαλλί, βγήκαν...κουρεμένοι!


 
Ράπισμα του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης στις συμπεριφορές Φανουράκη, αποτέλεσε η έκτακτη συνεδρίαση της Παρασκευής αφού το υποτιθέμενο σχέδιο ψηφίσματος που θα έβγαινε υπέρ του μετά το επεισόδιο που είχε με τον γιο του αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη, πήρε μόλις και μετά βίας…5 ψήφους από τους 28 παρόντες δημοτικούς συμβούλους! 
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
 Όπως λέει κι ο λαός, οι υποστηριχτές του Φανουράκη «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...», αφού το δημοτικό συμβούλιο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ στην συντριπτική πλειοψηφία του το κείμενο καταδίκης που είχαν συντάξει οι παρατάξεις Ανταμπούφη-Φανουράκη-Ι. Καμαρίδη με αποτέλεσμα όταν αυτό τέθηκε σε ψηφοφορία, να πάρει με δυσκολία….5 ψήφους! Κι ας το είχαν υπογράψει..."16"!
Αντίθετα το δημοτικό συμβούλιο με τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Ξάνθης και δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης (Χασάν Ογλού Ορχάν, Γ. Κολλάρος κλπ), καταδίκασε και το συνεχές μπούλινγκ που δέχεται ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης αλλά και οι ίδιοι! 
Μάλιστα στην τοποθέτησή του,  ΒΙΑ χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και τις συνεχείς επιθέσεις Φανουράκη στο πρόσωπό του, αφού τον κατηγόρησε για…πλαστογράφο (!), όπως επίσης ΒΙΑ χαρακτήρισε και την συνεχή προσπάθεια  της αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια να έχει μετατρέψει το δημοτικό συμβούλιο σε…δικαστήριο και να κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη οτι δεν ξέρει να μιλάει καλά τα...ελληνικά, ενώ είναι συνεχώς κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας!
Εκτός όμως από τον Δήμαρχο Ξάνθης, την αντιπολίτευση ευθέως κατηγόρησαν για μπούλινγκ σε βάρος τους και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κολλάρος και Χασάν Ογλού Ορχάν από το Δροσερό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τους «16» δημοτικούς συμβούλους που είχαν υπογράψει την αίτηση Ανταμπούφη για την σύγκλιση της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου παρόντες ήταν μόνο οι «6» εκ των οποίων μάλιστα ο ένας (Αλέξανδρος Κυριακίδης), κατήγγειλε ότι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΚΕ η υπογραφή του και ψήφισε ΚΑΤΑ του ψηφίσματος στη χθεσινή συνεδρίαση!!!
Φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστο το ότι σε ένα θέμα που αφορούσε το πρόσωπό του, πήρε το λόγο και μίλησε και ο ίδιος ο Φανουράκης που επετέθη αναίτια στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Δρεμσίζη για την..."αφωνία", ενώ ακόμη και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Ειρήνη Χαριτωνίδα μίλησε για «κατακριτέα μορφή βίας», αποφεύγοντας τους αρχικούς υψηλούς τόνους αλλά και τα…περί φασιστών και ακροδεξιών που είχε αναφέρει στην ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανταμπούφης.(σ.σ. Ήταν απών στη χθεσινή συνεδρίαση...)
Με μειδιάματα επίσης το δημοτικό συμβούλιο άκουσε επίσης την τοποθέτηση του πολιτευτή (;) της Ν.Δ. Κώστα Τριανταφυλλίδη περί…βίας όταν τον είδε για μια ακόμη φορά να την «κάνει» πριν την ψηφοφορία, ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης χαρακτήρισε ΒΙΑ και τις γενικότερες συμπεριφορές στελεχών της αντιπολίτευσης, μη παραλείποντας φυσικά να αναφερθεί και πάλι στο θέμα της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ υπογραφής του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Κυριακίδη.
Μάλιστα ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες Φανουράκη και αντιπολίτευσης να αποπεμφθεί από αντιδήμαρχος ο κ.Θωμάς Ηλιάδης που από το πρωϊ πασχίζει να εξυπηρετήσει τον κόσμο, κατηγορώντας τους ότι θέλουν να «δικάσουν» την  υπόθεση πριν από τα ποινικά δικαστήρια…
-Κάτι που διευκρίνισε και η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Ειρήνη Πυρνάρη που τόνισε ότι «εμείς δεν είμαστε δικαστήριο…Δεν δικάζουμε σήμερα κανέναν» και καταδίκασε γενικά την βία απο όπου κι αν προέρχεται. 
Τελικά το σχέδιο ψηφίσματος που κατατέθηκε από τον γιατρό Ι. Καμαρίδη εκ μέρους και των «16» (;) που είχαν καταθέσει την αίτηση, πήρε μόλις 5 ψήφους, αφού δεν το ψήφισε ούτε ο....Αλέκος Κυριακίδης, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των υπολοίπων «10» που εμφανίζονταν ως υποστηριχτές του Φανουράκη και δεν προσήλθαν ούτε στη συνεδρίαση. Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των Τσέπελη-Μούρκα! 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »