Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκίνησε την προετοιμασία του με αγιασμό και προπόνηση ο Ορφέας Ξάνθης! (φώτο) 
Τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη του επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης, παρουσία φυσικά σύσσωμης της ομάδας, της διοίκησης, αλλά και φίλων της ομάδας.
Το παρών στο γήπεδο του ΑΟΞ έδωσε όπως αναμενόταν ο μεγλομέτοχος του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής, αλλά και οι βοηθοί του στη διοίκηση της ομάδας, ο υπεύθυνος ακαδημιών Μάκης Μπογιατζίδης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Γιώργος Καμαράκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην πρόεδρος του Ορφέα Γιώργος Τριάντης. Παράλληλα το παρών έδωσε και ο πολύ καλός φίλος του Μπάμπη Χατζημεστή, και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ, Χριστόφορος Διαμαντής. Ευχάριστη έκπληξη ωστόσο προκάλεσε και η παρουσία στην πρώτη του Ορφέα, του πρώην προπονητή της Παναγιώτη Καμαράκη.
Μετά τον αγιασμό και τις ευχές του αρχιμανδρίτη Άνθιμου, για μια επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς σεζόν, οι παίκτες του Ορφέα ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο, διατάσεις και φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του εξαίρετου γυμναστή Γιώργου Κατρανίτσα.
Σημειώνεται ότι από το Σάββατο 21 Ιοιυλίου  η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης θα συνεχίσει τη προετοιμασία της στο γήπεδο της Λευκόπετρας, όπου όπως και πέρυσι θα παίξει και τα όλα φιλικά της προετοιμασία της εν όψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής που ειδικά για φέτος, αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό λόγω της παρουσίας τριών ομάδων από την Ξάνθη και συγκεκριμένα του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης, της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ΑΡΗ Αβάτου.
Share this

Related Posts

Previous
Next Post »