Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2018

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ: Να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος ο Θωμάς Ηλιάδης, να τοποθετηθεί ο...Μούρκας στη θέση του!

*Η ίδια παράταξη (Κοινωνία Δημοτών), που ήθελε να στείλει τον Μούρκα στον Εισαγγελέα γιατί υπέγραφε την παραλαβή δημοτικών έργων που δεν γνώριζε που βρίσκονται, τώρα ζητάει απο τον Δήμαρχο να τον κάνει....Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, διότι έχει την γνώση να διαχειρίζεται τα τεχνικά θέματα!
THN παραίτηση του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη ζητάει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Φανουράκης, προχωρώντας μάλιστα και ένα βήμα…παραπάνω, αφού παράλληλα ζητάει και την αντικατάστασή του από έναν δημοτικό σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου που να έχει γνώσεις στο αντικείμενο, φωτογραφίζοντας τον…τοπογράφο Χρήστο Μούρκα!
Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν (επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη), όταν είχε τεθεί θέμα αδείας για τον κοινόχρηστο χώρο του Κυβερνείου, ο κύριος Χρήστος Μούρκας ήταν ο μόνος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης τότε  του Δημάρχου Ξάνθης που δεν το…ψήφισε!!!
Ενώ η παράταξη Κοινωνία Δημοτών με επικεφαλής τον Θανάση Ξυνίδη, τον είχε καταγγείλει διότι, «παραλάμβανε ως μέλος της επιτροπής δημοτικά έργα που δεν γνώριζε που….κατασκευάζονται»!
Τώρα η ίδια παράταξη ζητάει την παραίτηση του νυν αντιδήμαρχου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη και την αντικατάστασή του από τον Δήμαρχο Ξάνθης με τον…..Χρήστο Μούρκα! 
"Ζητούμε την αντικατάστασή του Θωμά Ηλιλάδη από  άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν στην  καθημερινότητα της πόλης", αναφέρι χαρακτηριστικά η ανακοίνωση Φανουράκη!.
Ιδού αυτούσια όλη η ανακοίνωση της παράταξης Φανουράκη (Κοινωνία Δημοτών):
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ:
Το βατερλώ με την επανεσκαφή    του μόλις πριν λίγων ημερών νέου ασφαλτοτάπητα της  οδού Μιαούλη, προκειμένου να εκτελεστούν νέα έργα αυτή τη φορά της ΔΕΔΔΗΕ, για τα  οποία άκουσον άκουσον ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης έδωσε άδεια (ύστερα από αίτηση της  ΔΕΔΔΗΕ που υποβλήθηκε το μήνα Μάιο) αφού όμως πρώτα είχε ολοκληρωθεί το έργο  τοποθέτησης της νέας ασφάλτου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα, τον  ερασιτεχνισμό  και προφανώς την κατάρρευση μιας δημοτικής αρχής που κάθε μέρα που  περνάει παραπαίει όλο και περισσότερο, αυτοδιαλυόμενη πλήρως...
Το κακό όμως είναι ότι μαζί μ' αυτήν, υποβαθμίζεται γενικότερα η ποιότητα ζωής και
εικόνα της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο και το κυριότερο κατασπαταλώνται άσκοπα  τα χρήματα των δημοτών οι οποίοι καταβάλουν ούτως ή άλλως υψηλούς δημοτικούς φόρους..
Επειδή λοιπόν το κακό έχει παραγίνει...και παρά το γεγονός ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα μόνο καταστροφικά αποτελέσματα, εμείς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε πλέον να μένουμε με σταυρωμένα χέρια και θα αναζητούμε τους συγκεκριμένους ανά περίπτωση υπαίτιους, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι  είναι οι άνθρωποι που σήμερα λαμβάνουν αυτές τις παράλογες - παρανοϊκές αποφάσεις..
   Για τη συγκεκριμένη περίπτωση  λοιπόν αυτού του ιστορικού αλαλούμ που αναγκαστήκαμε  να καταγγείλουμε, ύστερα και από την γενική κατακραυγή ολόκληρης της πόλης, κύριος  υπεύθυνος ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάδης Θωμάς, του οποίου ζητούμε άμεσα την παραίτηση από τη θέση αυτή, καθώς και την αντικατάστασή του από  άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν στην  καθημερινότητα της πόλης..
Γιατί για κάτι περισσότερο...ούτε λόγος...
ΞΑΝΘΗ 11-07-2018
Για την ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ‘
Φανουράκης Εμμανουήλ,
Καρά Αχμέτ,
Μυλωνάς Γιώργος,
Ρεκάρης Μιχαήλ,
Τζενάν Τσαρεκσή,
Χαριτωνίδου Ειρήνη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »