Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2018

Εμπράκτως βοηθάει ο Ιβάν Σαββίδης, και ο ΠΑΟΚ τους πληγέντες της Αττικής

Με μία κίνηση ανθρωπιάς ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αφορμή τον αγώνα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία «ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας».
Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσης σχετικό αίτημα στην ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα με την Βασιλεία, σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, όπως επίσης και να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων της Αττικής.
Ο Ιβάν Σαββίδης, βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συναντήσεις για θέματα που αφορούν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τις ποδοσφαιρικές, αλλά και θέματα που αφορούν τον ποντιακό και ομογενειακό ελληνισμό, μετέχοντας σε σχετκές συναντήσεις.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, νοικιάζει ξενοδοχείο στην περιοχή της Αττικής, για να βρουν στέγη και να ανακουφιστούν οι πυρόπληκτοι από τη φονική πυρκαγιά που καταστρέφει στο διάβα της την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »