Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Στη φυλακή τα αφεντικά της Istikbal ως...Γκιουλενικοί!

Δεν μπορώ να αντιληφθώ την… «μανία» της κυρίας Χρύσας Ούτση, μέλους του Πολιτικού γραφείου των ΑΝΕΛ, να αυτό-αναγορευτεί σε γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φοβάται ότι έτσι θα «ενοχλήσει» κάποιους δημοσιογράφους που φοβούνται ότι έτσι θα τους φάει το… ψωμί; ΑΛΕΚΤΩΡ
……
*Στην κρατικοποίηση του ομίλου εταιρειών Boydak προχώρησε η Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του ομίλου που κατηγορούνται ότι είναι υψηλόβαθμα μέλη του κινήματος Γκιουλέν καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 18 ετών.
Στον εν λόγω όμιλο σημειώνεται πως ανήκει και η εταιρεία Istikbal η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και μάλιστα στελέχη της είναι γνωστά στελέχη της μειονότητας που στην υποδοχή Ερντογάν στην Ξάνθη μάλιστα ήταν στην…πρώτη σειρά!!!!
……
*Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και φυσικά βγήκε είδηση…!
Καθώς παρών ήταν και ο Μιχάλης Ρεκάρης, οπότε δεν θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσει με την κυρία Χαριτωνίδου ο Μανώλης Φανουράκης! Την γλίτωσε την τελευταία στιγμή…
……
*Μαθαίνω ότι η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνα Μανά, ενοχλήθηκε τις τελευταίες μέρες με κάποια πρωτοσέλιδα και σχόλια της «Αδέσμευτης», δηλώνοντας με…συναδελφική αλληλεγγύη ότι με αυτά που γράφουμε, τελικά την πληρώνουν οι υπάλληλοι…
-Συγνώμη κυρία Μανά, αλλά την Παιδικά χαρά της Κυψέλης εκτός από τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, την παρέλαβαν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι…
Κι ο νοών νοείτω…!
…...
*Χωρίς τον φανατικό «υποστηριχτή» του θα πορευτεί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο 2019 ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος –ονόματα να μην λέμε, τι κάνει νιάου νιάου…-ωστόσο ο Μπάμπης ήδη ξεκίνησε μεταγραφές και προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα πάει…άριστα!
Καθώς όπως λένε οι πληροφορίες μου, θα έχει στο πλευρό του τον πρώην υποστηριχτή του Δημήτρη Μπένη και δικηγόρο Θωμά Ξανθόπουλο….
-Που δεν αποκλείεται μάλιστα να αναλάβει και το γραφείο τύπου του κυρίου Δημαρχόπουλου, αν βεβαίως του το επιτρέπουν αυτό τα νέα του καθήκοντα, αυτό δηλαδή του 3ου Νομικού συμβούλου του Δήμου Ξάνθης.
….
*Για να δούμε πως θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό ο κύριος Δημήτρης Μπένης που πιστεύω ότι θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, αν και θα αιφνιδιάστηκε κι αυτός φαντάζομαι από την αλλαγή της ημερομηνίας.
-Και δεν έχει λόγους να μην κατέβει κατά την άποψή μου, αφού οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έχουν συσπειρωθεί ήδη στο πλευρό του Μανώλης Τσέπελης, Ι. Καμαρίδης Χρήστος Μούρκας, Αλέξανδρος Κυριακίδης κ.ά.
-Άρχισαν άλλωστε ήδη οι ανακατατάξεις των δυνάμεων…
…..
*Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Κωστας Βενετίδης από τον Έβρο, «χτύπησε» μετά την απόφαση του Τσίπρα οι Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να μετατεθούν για τον Μάιο 2019 και φυσικά να γίνουν με απλή αναλογική!
Το σχόλιό του μάλιστα στο fb ήταν ιδιαίτερα δηκτικό:
«Αυτοί οι οποίοι ως αντιπολιτευση δεν ψήφισαν τίποτα και ως κυβέρνηση δεν άκουσαν κανένα, φέρνουν νόμο απλής αναλογικής για να κάνουν (ως λένε) συναινέσεις, κάτι το οποίο δεν έκαναν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
……
*Δεν ξέρω τι χρήμα πλήρωσε για την συγκεκριμένο εκδήλωση, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Ευφραιμίδης κάτι ήξερε και απαιτούσε από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο παράταση της θητείας του για άλλους 2-3 μήνες, προκειμένου να…ολοκληρώσει το έργο του!
-Ποιο είναι αυτό το έργο;
…..
*Ένα εξ’ αυτών λοιπόν, είναι το…μεγάλο DJ PARTY στην πλατεία της Σταυρούπολης την Παρασκευή 13 Ιουλίου το βράδυ (σήμερα) με ελεύθερη είσοδο για όλους που συνδιοργανώνει καθώς φαίνεται με τον διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδης, ο γιος του οποίου συμπτωματικά είναι…dj!!
-Άντε και  του….χρόνου! (Αν θα επανεκλεγεί βέβαια ο κύριος Ευφραιμίδης όπως και ο κύριος Μέτιος…).
-Φυσικά θα πρέπει να συγχαρώ ιδιαίτερα τον κύριο Καρυπίδη για την διοργάνωση του μεγάλου d.j party αφού με τον τρόπο αυτό, θα βελτιώσει και την μουσική παιδεία της περιοχής Σταυρούπολης….
…..
*Σε 5.846 πόλεις της Θράκης προσέφερε πρώτες βοήθειες και διακόμισε με ασθενοφόρα και κινητές μονάδες στα κατά τόπους Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Θράκης, το Ε.Κ.Α.Β.- 9 Παράρτημα Αλεξανδρούπολης με αρμοδιότητα σε ολόκληρη τη Θράκη. Τα παραπάνω προκύπτουν από την επεξεργασία των στοιχείων για το β’ τρίμηνο του 2018.
Διακομιδές
Νομός
Έβρου
Ροδόπης
Ξάνθης
Επείγουσες
2.065
831
1.187
Δευτερογενείς
907
363
493
Σύνολο
2.972
1.194
1.680

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »