Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2018

Ω! Τι κόσμος...μπαμπά, στη συναυλία της Γλυκερίας! Με...μοχίτο στο χέρι όλοι οι προσκεκλημένοι του Δήμου Αβδήρων! (φώτο)


 Και ο Πρόεδρος της ΔΕΥ Αβδήρων Ν. Χατζόπουλος ηταν εκεί...

 Ο Δήμαχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης με την σύζυγό του


 Τρομερή κοσμοσυρροή στην πλατεία των Αβδήρων
Και ο Βασίλης Προδρόμου τραγούδησε στη συναυλία της Γλυκερίας


Ω! Τι κόσμος...μπαμπά στην συναυλία της μαγικής Γλυκερίας την περασμένη Δευτέρα στην κεντρική πλατεία των Αβδήρων στα πλαίσια των ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΩΝ 2018.
Επί δύο ώρες η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών  μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου, χάρισαν στον κόσμο ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι ερμηνεύοντα μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε όλοι μας, όπως τα ξακουστά της Σμυρναίικα και τα ρεμπέτικα του Τσιτσάνη αλλά και νέες της επιτυχίες.που ξεσήκωσαν το κοινό.
Παράλληλα η όλη εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πανηγύρι, αφού η πλατεία των Αβδήρων ήταν κατάμεστη από κόσμο και η όλη ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα πανηγυρική και χαρούμενη. Με διαφορά η πιο πετυχημένη εκδήλωση των τελευταίων ετών στα Δημοκρίτεια.
Το παρών στην κορυφαία εκδήλωση των Αβδήρων έδωσαν ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης που προλόγισε και την συναυλία της Γλυκερίας που δεν έκρυψε την χαρά της που ξαναβρίσκεται στη Ξάνθη, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγό του, η πρώην δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αβδήρων, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος, η υπεύθυνη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αβδήρων Γιώτα Καβαρατζή  και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι των Αβδήρων καθώς επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Γιώργος Κολλάρος οπυ δεν έλλειψε από καμιά σχεδόν εκδήλωση των Δημοκριτείων 2018. 
Καθυστερημένα έφτασε στη συναυλία ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης λόγω του Περιφερειακού συμβουλίου

  Μεγάλη κοσμοσυρροή...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »