Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2018

ΞΕΔΙΠΛΩΘΗΚΕ πλήρως το θρίλερ. Ο επιχειρηματίας, δολοφόνησε τον φίλο και μελλοντικό κουμπάρο του και μετά αυτοκτόνησεΞεδιπλώθηκε πλήρως το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στη Ξάνθη. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης βγήκαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, «έδειξαν» πως πίσω από τη δολοφονία του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα στο γραφείο του την Τρίτη, βρισκόταν ο επιχειρηματίας και μελλοντικός κουμπάρος του Αγκόπ Μπαλατλιάν ο οποίος αυτοκτόνησε.
Ειδικότερα, ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που διέπραξε το έγκλημα. Πίσω από τη διπλή τραγωδία, κρύβονται σοβαρές οικονομικές διαφορές.
Ο Ξανθιώτης ασφαλιστής είχε βρεθεί νεκρός το απόγευμα της Τρίτης 7 Αυγούστου.
Πρόκειται για τον Κώστα Δαλακούρα, 55 ετών, τον οποίο βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε τον χώρο.
Ο νεκρός βρέθηκε γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.
Την ίδια ημέρα, στις 22.30 τη νύχτα, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο δράστης του εγκλήματος.
Τι κατάφεραν και οι δυο; Να ΒΥΘΙΣΟΥΝ στο πένθος δυο οικογένειες....κρίμα ειλικρινά! Πολύ κρίμα...
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »