Δευτέρα, Αυγούστου 06, 2018

Απίστευτο επεισόδιο στη Ξάνθη: Γυναίκα άδειασε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι στον δρόμο

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι σε γειτονιά της Ξάνθης την Κυριακή όταν μια γυναίκα άρχισε να πετάει από το μπαλκόνι το νοικοκυριό της. 

Έπιπλα, κατσαρόλες και διάφορα είδη εκτοξεύτηκαν από το μπαλκόνι και κατέληξαν στο δρόμο, το πεζοδρόμιο και … το smart ενός Ξανθιώτη ο οποίος είδε έκπληκτος να καταστρέφεται το αυτοκίνητό του, στην περιοχή του πάρκου Κυψέλης.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 4 και η γυναίκα πετούσε πράγματα από το μπαλκόνι επί τρεις ώρες μέχρι τις 7μ.μ. ! Έκπληκτοι έμειναν επίσης αστυνομικοί και πυροσβέστες που κλήθηκαν στο περιστατικό αντίκρισαν σκηνικό πολέμου και τους δρόμους γεμάτους πράγματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Xanthi2.gr, αστυνομία και πυροσβεστική αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να σταματήσουν τη γυναίκα !

Είναι άγνωστες οι συνθήκες και οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση να πετάει ό,τι βρίσκει από το μπαλκόνι της. Eξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρισκόταν ανήλικο παιδί, κάτι που ανησύχησε τους περίοικους.

Zougla.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »