Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2018

Νέος αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ ο Χασάν Ογλού Ορχάν, ο Κίρατζη Ερκάν αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού! Επίθεση Λύρατζη σε Φανουράκη


Πολύς θόρυβος για το…τίποτα σε μια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης, μετά την πρόταση του Απόστολου Αγκόρτσα να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑΞ ο Χρήστος Μούρκας. Πρόταση που πήρε 5 ψήφους μεταξύ των οποίων και αυτή της Δώρας Γιαννώτα!
Τελικά και αφού το συμβούλιο επί ώρες αναλώθηκε στα προηγούμενα θέματα, τα περισσότερα των οποίων ήταν υπηρεσιακά και διαδικαστικά, προχώρησε στη διαδικασία εκλογές των νέων αντιπροέδρων με την παράταξη Φανουράκη να επιμένει ότι «η εκλογή του νέου αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή 21 ψήφους» κατά την γνωστή τακτική και τις απειλές στο σώμα ότι «η απόφασή του θα ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη»! Με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει ο Πασχάλης Λύρατζης για μπούλινγκ σε βάρος του Σώματος για μια ακόμη φορά, καλώντας τον να απευθύνεται στον Πρόεδρο κι όχι στο σώμα!
                              ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΔΕΥΑΞ
Νέος Αντιπρόεδρος ο Χασάν Ογλού Ορχάν με 19 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 6 λευκά.
Νωρίτερα στην ψηφοφορία που έγινε μέσα στην παράταξη Δημαρχόπουλο, ο Χρήστος Μούρκας που προτάθηκε για τη θέση του Αντιπροέδρου πήρε 5 ψήφους! (Αγκόρτσας, Μούρκας, Αλέκος Κυριακίδης, Μπογιάρ, Δώρα Γιαννώτα)
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Νέος Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Κίρατζη Ερκάν
Επίσης εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. ο Μποζ Ραμαντάν
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Νέα Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η Γιαννώτα Θεοδώρα.
ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης
Για  την Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχτηκαν νέα μέλη οι Γ. Κολλάρος και Νίκος Ανταμπούφης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »