Τρίτη, Αυγούστου 07, 2018

Βρέθηκε δολοφονημένος στο γραφείο του ο ασφαλιστής της METLIFE στη Ξάνθη Κώστας Δαλακούρας! Ψάχνουν στις κάμερες και τα κινητά

Νεκρός με μια σφαίρα στη καρδιά βρέθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης γύρω στις 17.00 ο Ξανθιώτης ασφαλιστής στη Ξάνθη (γεννηθείς το 1963 στους Αμαξάδες Ιάσμου) Κώστας Δαλακούρα χτυπημένος με μια σφαίρα στη καρδιά από 22άρι όπλο, που σημαίνει οτι ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεκρό βρήκε επάνω στο γραφείο του αιμόφυρτο η κόρη του γύρω στις 17.00 της Τρίτης (επί της οδού Τσιμισκή-Καραολή) και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Ξάνθης.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών που «ασφάλισαν» αμέσως τον χώρο και απαγόρευσαν στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τον τόπο του εγκλήματος, συλλέγοντας στοιχεία απο τον τόπο του εγκλήματος και την γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται σίγουρα  για δολοφονία, αφού ήδη το θύμα εξέτασε ο ιατροδικαστής που μιλάει για εν ψυχρώ εκτέλεση, αφού η μια και μοναδική σφαίρα τον χτύπησε κατευθείαν στη καρδιά αν και τον πυροβόλησε απο πίσω με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αμέσως νεκρός. 
ΓΙΑ αρκετή ώρα η αστυνομία είχε κλείσει όλη την περιοχή με κορδέλες ψάχνοντας τις κάμερες απο τα μαγαζιά μήπως βρεί τον ύποπτο, όπως και τα κινητά που βρήκε στο γραφείο του και τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »