Σάββατο, Αυγούστου 11, 2018

Τα ροδάκινα Velvita Βελβεντού Κοζάνης συμμετέχουν στην Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων του ΕΒΕ Ξάνθης στις Γιορτές Π. Πόλης 2018!Το φημισμένο ροδάκινο Velvita Βελβεντού θα συμμετάσχει με ειδικό περίπτερο στο γήπεδο του ΑΟΞ στα πλαίσια της μεγάλης Έκθεσης προβολής τοπικών προϊόντων του ΕΒΕ Ξάνθης, μετά μάλιστα και την συνεργασία τους με την ΣΕΚΕ και την ΕΑΣ Ξάνθης για κοινή εταιρεία με τα ακτινίδια Ξάνθης με στόχο την διακίνηση και εξαγωγές των φρούτων της Θράκης.
Τα velvita είναι τα μόνα ροδάκινα Βελβεντού που συλλέγονται ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα με το χέρι.
Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδιάμεση ταλαιπωρία για να φτάσουν στο τραπέζι σας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαδί. Θα τα γνωρίσετε 3,4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΑΟΞ αν ήδη δεν τα γνωρίσατε απο τα σούπερ μάρκετ και την φήμη τους που έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τα όρια της Ελλάδος, αφού τα velvita θεωρούνται τα καλύτερα ροδάκινα του κόσμου!

Τα ροδάκινα Βελβεντού Velvita αποτελούν έναν από τους πιο εκλεκτούς καρπούς με ωραία εμφάνιση και ευχάριστη γεύση και θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο φημισμένα στην Ευρώπη.
Αυτό που επίσης κάνει τα ροδάκινα του Velvita να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι συγκομίζονται στην καλύτερή τους στιγμή και συσκευάζονται στο κτήμα αμέσως μόλις κοπούν από το κλαρί.
Έτσι δεν κτυπιούνται, ούτε ταλαιπωρούνται κατά τη μεταφορά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »